Bij FIP Boutique bieden wij diverse trainingen aan in diverse tarieven die passen in elk budget. De kosten van deze trainingen vind je op deze pagina:

Personal Training

Personal training helpt en werkt aan een gezondere manier van leven. Samen met je Personal Trainer werk je 1-op-1 aan jouw doelen en fitheid. De tarieven zijn voor Personal Training inclusief trainingsplan, voedingsplan, meet- & weeg momenten en 24/7 coaching.

FIP 4 trainingen: € 55,- per training

FIP 12 trainingen: € 50,- per training

FIP 24 trainingen: € 47,50 per training

Duo Training

Samen Personal Training? Dat kan!

Samen met je Personal Trainer werk jullie 1-op-2 aan jullie doelen en fitheid. De tarieven zijn voor Duo Training inclusief trainingsplan, voedingsplan, meet- & weeg momenten en 24/7 coaching.

FIP-Duo 4 trainingen: € 85,- per training

FIP-Duo 12 trainingen: € 75,- per training

Group workout

Sporten in een groep hou je langer vol. Dit komt omdat anderen je direct of indirect kunnen motiveren om door te zetten. Ondanks dat zijn onze groepstrainingen voor maximaal 10 personen om veiligheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Ook bij de group workout gaan we steeds een stapje verder!

FIP Losse workout: € 10,-

FIP 12 workouts: € 90,-

FIP 24 workouts: € 150,-

Meer informatie over trainen bij FIP Boutique?

Ben je op zoek naar meer informatie over trainen bij FIP Boutique, bezoek dan deze pagina of neem dan contact met ons op via onze contactpagina.