Waarom kiezen voor Personal Training bij Fit in Process Boutique?

  • Trainingsprogramma op maat gemaakt
  • Begeleiding met voeding + persoonlijke voedingsadvies
  • 24/7 een deskundige aan je zijde waar jij al je vragen en verhalen kwijt kan
  • Specialisten in afvallen

Een 1-op-1 coaching proces waarbij jouw situatie, behoefte, wensen en doelen centraal staan. Middels een intakegesprek en beginsituatieanalyse wordt alles in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt er samen met jou bepaald welke koers we gaan varen en wordt er een persoonlijk plan voor jou opgesteld. Wat je wensen ook zijn, wij geloven dat alles mogelijk is. Plezier, dat staat voorop. Klik op onderstaande button en neem contact met ons op.

Wat kan ik verwachten van FIP Boutique?

Je kan van ons team verwachten dat jij en jouw doelen centraal staan en dat plezier voorop staat. Hieronder vind je nog meer punten die je van FIP Boutique mag verwachten:

  • Altijd efficiënt trainen.
  • Op maat gemaakte trainingsschema’s die enkel van toepassing zijn op jouw persoonlijke situatie en doelstellingen.
  • Voedingsadvies op maat, gericht op houdbaarheid, zodat jij hier lifelong iets aan hebt.
  • Weeg- en meetmomenten met daarbij (tussen)evaluatiegesprekken. Hierin wordt de afgelopen periode uitgebreid besproken. Er wordt geanticipeerd en, indien nodig, aangepast. Vervolgens wordt de komende periode tot in detail uitgestippeld.

Kosten van Personal Training

De kosten voor Personal Training variëren tussen €55 en €47,50 per training. Zie hieronder de kosten:

FIP 4 trainingen: € 55,- per training

FIP 12 trainingen: € 50,- per training

FIP 24 trainingen: € 47,50 per training

Wij bieden ook andere trainingen, de kosten van deze training vind je hier.

Wat is Personal Training?

Personal training helpt en werkt aan een gezondere manier van leven. Samen met je Personal Trainer werk je 1-op-1 aan jouw doelen en fitheid. Personal Training is ook voor iedereen beschikbaar. Het kan helpen bij een gezonder leven, fitter worden, afvallen of spiermassa opbouwen. De meest belangrijke factoren die het meeste invloed hebben op jouw fitheid zijn sport en voeding. Andere factoren waar wij rekening mee houden zijn bijvoorbeeld blessueres en/of beperkingen.

Tijdens een gratis persoonlijk gesprek wordt er een procesplan gemaakt om jouw doelen te kunnen behalen. Clinston of Tim, stimuleert en begeleidt jou in het halen van deze geformuleerde doelen.