Wij zijn FIP Boutique, dé Boutique ftiness studio van Zwijndrecht en omstreken. Wij staan voor Fit In Process! In onze privé boutique, brengen wij jou fysiek en mentaal in topconditie aan de hand van een persoonlijk programma en realistische doelstellingen. Dit doen wij door middel van training & coaching door één van onze deskundige coaches.

FIP Boutique biedt het volgende:

FIP Boutique biedt een all-in service. Wij coachen jou, naast de uitdagende trainingen, op het gebied van voeding, leefstijl en mindset. Op deze manier maken wij jou Fit In Process. Bij FIP geloven wij enkel in het trainen en coachen aan de hand van een persoonlijk plan en persoonlijke doelen. Wij coachen jou altijd op de juiste en veilige manier en bereik je altijd resultaat.

Het team

Ons team bestaat uit Clinston en Tim. Zij staan ​​klaar om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen en om advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Tijdens een gratis persoonlijk gesprek maken wij een procesplan om jouw doelen te bereiken. Meer weten over ons team? Klik hier.

Volg FIP Boutique op Facebook & Instagram

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte over al het laatste nieuws van FIP Boutique en ons team. Op deze kanalen delen wij tips en tricks om fitter te worden en jouw levensstijl in het algemeen te verbeteren.