Wij zijn FIP Boutique, dé Boutique gym van Dordrecht en omstreken. Wij staan voor Fit In Process! Dat houdt in dat wij jou fysiek en mentaal in topconditie brengen aan de hand van een persoonlijk programma en realistische doelstellingen. Dit doen wij door middel van coaching door één van onze deskundige trainers.

FIP Boutique biedt de volgende trainingen aan:

FIP Boutique biedt een all-in service. Naast de verschillende trainingen, word je namelijk ook gecoached op het gebied van voeding, leefstijl en mindset. Op deze manier maken wij jou Fit In Process. Wij geloven enkel in het trainen en ontwikkelen aan de hand van een persoonlijk plan en persoonlijke doelen. Hiermee zorgen wij ervoor dat er altijd op de juiste manier getraind wordt.

Wij zullen er elke training voor zorgen dat jij wordt voorzien van datgene wat jij nodig hebt.

Trainingen voor elk budget

Bij FIP Boutique bieden wij trainingen aan voor ieder budget. De tarieven starten vanaf €10,- per training. Wil je alle tarieven zien? Bezoek dan onze tarievenpagina.

Het team

Ons team bestaat uit Clinston en Tim. Zij staan ​​klaar om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen of om advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Tijdens een gratis persoonlijk gesprek wordt er een procesplan gemaakt om jouw doelen te bereiken. Meer weten over ons team? Klik hier.

Volg FIP Boutique op Facebook & Instagram

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van FIP Boutique en ons team op Facebook en Instagram. Op deze kanalen delen wij tips en tricks om fitter te worden en jouw levensstijl in het algemeen te verbeteren.