Het team van FIP Boutique bestaat uit Clinston en Tim. Wij staan ​​klaar om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen of om advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Ben je geïnteresseerd om fit te worden of wil je meer informatie? Neem contact met ons door hier te klikken.

Clinston Marica

Ik deel graag mijn passie en enthousiasme voor fitness. Dat geeft mij namelijk energie om jouw doelen te kunnen realiseren. Mijn kwaliteiten zijn mensen helpen met afslanken maar ook met de opbouw van spieren. Wil je hier meer informatie over? Klik dan op onderstaande button en neem direct contact met mij op.

Tim Dubbeldam

Aan de hand van een duurzaam proces, waar je zelf de basisprincipes van het trainen onder de knie krijgt, help ik mensen met afvallen en fit worden. Benieuwd hoe ik jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen? Klik dan op onderstaande button en neem direct contact met mij op.

Persoonlijke begeleiding van ons team

Zodra je FIP Boutique binnenstapt wordt je persoonlijk begeleid door Clinston of Tim. Tijdens een gratis persoonlijk gesprek wordt er een procesplan gemaakt om jouw doelen te kunnen bereiken. Ons team gaat er dan voor zorgen, aan de hand van een 1-op-1 coaching proces, dat jouw realistische doelstellingen worden behaald. Deze doelstellingen kunnen bijvoorbeeld worden behaald door middel van Personal Training.

Volg ons team op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws van FIP Boutique en ons team? Volg ons dan op Social Media. Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Op deze kanalen delen Clinston en Tim tips en tricks om fitter te worden en jouw levensstijl in het algemeen te verbeteren. Ook delen wij meer informatie over onze organisatie.