Het team van FIP Boutique bestaat uit Clinston en Tim. Wij staan ​​klaar om je te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen en om advies te geven over alles wat met training en gezondheid te maken heeft. Neem contact met ons op door hier te klikken. Wij staan klaar om jou te mogen ontvangen in onze privé boutique studio.

Clinston

Ik help je graag bij het kunnen realiseren of behouden van een duurzame leefstijl zodat je je fit en energiek voelt. Tijdens onze training en coachingsessie haal ik fysiek en mentaal het maximale uit je, zodat je met een voldaan gevoel kan herstellen voor onze volgende sessie. Het geeft mij namelijk energie om jouw doelen te kunnen realiseren.

Mijn kwaliteiten zijn leefstijlcoaching, mensen helpen met afslanken en/of de opbouw van spieren in combinatie met de juiste mindset. Wil je hier meer informatie over? Klik dan op onderstaande button en neem direct contact met mij op.

Tim

Aan de hand van een duurzaam proces, waar je zelf de basisprincipes van het trainen onder de knie krijgt, help ik mensen met afvallen en fit worden. Benieuwd hoe ik jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen? Klik dan op onderstaande button en neem direct contact met mij op.

Volg ons team op Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte over het laatste nieuws van FIP Boutique en ons team. Op deze kanalen delen wij tips en tricks om fitter te worden en jouw levensstijl in het algemeen te verbeteren.